Natuurgeneeskundige praktijk Kampanula

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.


Wie ben ik

Even voorstellen…

Mijn naam is Brenda Griek ik ben geboren in 1966 te Naarden. Ik ben woonachtig en samenwonend in Naarden.

Na 29 jaar gewerkt te hebben bij diverse bedrijven in commerciële functies, heb ik het roer om gegooid en wilde ik graag een dienstverlenende koers gaan varen.

Doordat ik lichamelijke klachten had, heb ik kennis gemaakt met Regenesis Healing Therapie.

Deze therapie heeft mijn hele leven enorm positief veranderd. Door mijn enthousiasme over de energie-methode Blue Dot Energie ben ik de jaaropleiding gaan volgen en ben ik nu in het bezit van het certificaat Regenesis Healing Master Practitioner. Met dit certificaat ben ik mijn eigen praktijk Kampanula gestart waar ik inmiddels mijn cliënten behandel. Daarbij heb ik een cursus Coaching en Communicatie gevolgd en heb ik nu mijn doel bereikt om in het bezit van het certificaat te zijn als Natuurgeneeskundig Regenesis Healing Therapeut. Daarnaast volg ik de workshops voor zelfontwikkeling en ontplooiing.

En heb ik inmiddels ook mijn diploma voor Drogist in 2018 behaald en werk ik vanaf 2014 in de Natuurlijk Beter Drogist Bussum op de Laarderweg 60-62, wat voor mij een perfecte combinatie is omdat ik de mensen kan adviseren over alles, zoals vitamines en mineralen waaronder natuurlijk en uiteraard het "Wondermineraal "Magnesium en Regenesis Healing kan aanreiken.

Wat ik hiervan zo fijn vind, is dat ik eindelijk datgene heb gevonden waarin ik me helemaal kan vinden. Ik voel mij als een vis in het water. Ik ben heel dankbaar dat ik mensen kan helpen. Mijn praktijk Kampanula is aan huis en ik doe dit werk met grote passie en liefde. Elke keer ben ik weer verbaasd wat het met de cliënten doet, hoe positief ze op de Regenesis Healing behandelingen reageren. Nu zie ik ook in hoe uniek en bijzonder elk mens is.

Geen enkel Regenesis Healing behandeling is hetzelfde, ieder mens reageert weer totaal anders en dat schept elke keer weer verbazing en verwondering.

De meeste mensen knappen er zichtbaar van op en gaan ontspannen en met stralende ogen de deur uit.

En dat geeft mij de energie om hier met veel enthousiasme mee verder te gaan.

U wilt een keer langskomen?

Bel gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak: 06-27367980

Ik hoor graag van u en tot ziens in Praktijk Kampanula!